Inkoop

Om ons aanbod actueel te houden is Freerk Wijma voortdurend op zoek naar nieuw materiaal.

Heeft u een bakkerij, slagerij, supermarkt of andersoortig bedrijf en wilt u uw inventaris verkopen? Neem dan contact met ons op.

Wij staan voor een snelle afhandeling, schone oplevering, vlotte betaling van een marktconforme prijs en bovenal 100% klanttevredenheid.

Naast de hiervoor genoemde soorten bedrijven kunt u denken aan nog veel meer bedrijven in de levensmiddelenindustrie en de zorg. Denk hierbij aan:

  • Verzorgingstehuizen
  • Ziekenhuizen
  • Bejaardencentra
  • Wooneenheden
  • Horeca

Uitgangspunt is dat wij vrijwel iedere bedrijfstak willen kunnen bedienen. Past uw bedrijf nét niet binnen het hiervoor genoemde plaatje? Schroom dan zeker niet om contact met ons op te nemen.

Restpartijen / Partijhandel

Tevens is Freerk Wijma uw betrouwbare partner bij de in- en verkoop van restpartijen.

Freerk Wijma koopt uw partijhandel, zoals restpartijen, overtollige voorraden (winkelvoorraad en magazijnvoorraad) en restanten. Wij zijn geïnteresseerd in nagenoeg alle partijen met nieuwe, (in)courante artikelen. Mail of bel ons als u partijhandel wilt verkopen. Het kan gaan om overproductie, overtollige winkelvoorraad, overtollige magazijnvoorraad, restpartijen na een faillissement etc. Wij zorgen voor een adequate waardebepaling van de partijhandel en bij wederzijds akkoord voor een snelle financiële afhandeling.

Wat wij zoal kopen

U kunt alle (on)gebruikte partijen bij ons aanbieden, van schroefje tot complete graafmachines. Wij bepalen per partij of we tot aankoop overgaan. We staan voor kwaliteit: dubieuze en namaak (ver)kopen wij niet.

Particulieren
Wij kopen tevens partijen van particulieren. Denk hierbij niet alleen aan grote partijen goederen, maar ook aan ontruiming na bijvoorbeeld overlijden van een familielid.

Door de grote ruimte waar wij zelf over beschikken kunnen wij snel schakelen en u snel van uw overtollige partijen verlossen.

Onze garantie bij onze inkoop: